perjantai 6. kesäkuuta 2014

Huono päivittäjä

Olen taas vedättänyt lukijoita, ja A) vaihtanut blogin osoitetta (pakkosyodagnu.blogspot.fi) ja B) päivittänyt laiskaakin laiskemmin. Mutta kuten aina, voin taas selitellä ja kertoilla jopa kuulumisiani siinä samassa:

Kesäloma alkoi koulusta, ja minähän päädyin heti 6 päivää viikossa työtunteihin, joten vapaa-aikaa on ollut vähäkkäästi. Viime viikonloppuna oli semmoiset kepeät 11h työpäivät juurikin noiden valmistumisien johdosta, eli työporukkaa ei ihan hirveästi ollut.

Aikaani on syönyt myös mikäs muukaan kuin piirtäminen, sillä suunnittelen ahkerasti omaa sarjakuvaani. Ja aihekaan ei taida olla yhtään yllättävämpi kuin Pokemon! Päädyin ajatukseen aivan sattumalta, kun pohdiskelin miten saisin sarjakuvaintoni liikkeelle. Mistä saisin sopivaa harjoitusta ilman haastavaa käsikirjoittamista ja valtavaa ennakkosuunnittelua? Ymmärsin, että aiheen olisi oltava minulle mielenkiintoinen ja monipuolinen - ja josta tietäisin valmiiksi. Voisin soveltaa fanarttia johonkin valmiiseen ideaan ja saada siten harjoitusta! Nerokasta, eikö totta?

Aiheeseen sopivasti liittyen olenkin ostanut muutamat pelit, jotka pitävät minua myös kiireisenä vapaa-ajallani: Pokemon White & Pokemon White 2. Innostuin ajatuksestani jatkaa Pokemon -kokoelmaani, kun tietokoneellani ollut emulaattori alkoi takkuilla. Olenhan työssäkäyvä ihminen, miksi en ostaisi ihan varsinaisia pelejä itselleni? Vieläpä niitä, joiden kimppuun en PCllä vielä ehtinyt.

Tekosyyni alkavat loppua, sillä nyt pitäisi alkaa viikon vapaa töistä (muutokset ovat kuitenkin aina mahdollisia) ja olenkin ajatellut pyhittää aikaani ystäville, harrastuksilleni ja juurikin innostukseni vangitsevaan lenkkeilyyn! Olen pyrkinyt terveellisempiin elämäntapoihin, sillä eihän tässä itse kukaan täydellinen ole, ja muutos voisi tässä vaiheessa elämääni tehdä vain hyvää. En aio rasittaa itseäni olemalla liian ankara, sillä se jos mikä tappaa innostukseni välittömästi. This is how I roll - ilon kautta ja mukavuuteen pyrkien!

Ihanata ja erikoisen jännittävää kesäilyä myös muille kanssaeläjille! :-))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti